Openingstijden

*Maandag: 11.00 - 19.00 / Woensdag: 17.30 - 21.00 / Donderdag & Vrijdag: 09.00 - 17.00

Neem contact op

+31615613771

Betalingsvoorwaarden

Na de behandeling ontvangt u direct de rekening. De betalingstermijn van de rekening bedraagt 14 dagen. Het is ook mogelijk om direct na de behandeling te pinnen.

Ik werk niet samen met een factoringsbedrijf en heb geen contract met een zorgverzekering dus zult u de rekening zelf moeten indienen als u een tandartsverzekering heeft.

Heeft u vragen of lukt het niet om de rekening op tijd te voldoen neem dan contact op met de praktijk op het nummer 0615613771 of per mail naar info@mhbouman.nl

De bankgegevens van de praktijk zijn: NL16KNAB0256438226 t.n.v. Mondhygiënepraktijk Bouman

Betalingsherinnering/aanmaning

Wanneer de betalingstermijn van 14 dagen is verstreken ontvangt u per post een betalingsherinnering waarin u verzocht wordt om de openstaande rekening binnen 7 dagen alsnog te voldoen. Als dit termijn ook is verstreken ontvangt u de 2e betalingsherinnering waarin u wordt verzocht om de openstaande rekening direct te voldoen. Na de 3e betalingsherinnering ontvangt u één aanmaning (aangetekend verzonden) waarin u nogmaals wordt verzocht de rekening binnen 14 dagen te voldoen. Bij uitblijven van de betaling zal ik een incassobureau inschakelen. De kosten hiervoor bedragen €40 euro, berekend volgens de Wet Incassokosten. Deze kosten komen bovenop uw openstaande rekening.

Wanneer uw nota in het incassotraject komt is het niet mogelijk om de aankomende 2 behandelingen op rekening te laten uitvoeren en zal er voorafgaand per pin moeten worden betaald. Als de openstaande rekening niet is betaald voor uw volgende afspraak dan wordt deze uit de agenda gehaald en is het niet meer mogelijk een nieuwe afspraak te maken zolang er openstaand(e) rekening(en) zijn.