Openingstijden

*Maandag: 11.00 - 19.00 / Woensdag: 17.30 - 21.00 / Donderdag & Vrijdag: 09.00 - 17.00

Neem contact op

+31615613771

Intake

Tijdens uw eerste bezoek maakt u kennis met de praktijk. We beginnen altijd met het afnemen van de gezondheidsvragenlijst, deze ontvangt u voorafgaand aan de afspraak per post/mail en deze kunt u thuis uitprinten en invullen. Daarnaast zal ik nog een aantal vragen stellen over de mondverzorging en uw bezoek aan de tandarts en eerdere ervaringen met de mondhygiëniste.

De afspraak zal ongeveer 45-60 minuten in beslag nemen.

Wat neemt u mee bij de eerste afspraak:

  1. De ingevulde gezondheidsvragenlijst*
  2. Een geldig legitimatiebewijs en het pasje van uw zorgverzekering
  3. Indien u verwezen bent door de tandarts; uw verwijsbrief

Natuurlijk wil ik ook weten hoe de situatie in de mond is, dus zal ik de conditie van het tandvlees beoordelen door middel van de DPSI score. Aan de hand van de score die hieruit komt zal ik u uitleggen welke behandeling ik u adviseer en waarom. Ook zal ik de kosten met u bespreken. Indien mogelijk start ik in overleg met u de behandeling. Daarna zal ik eventuele vervolgafspraken met u inplannen.

Op www.tandvleescijfer.nl kunt u informatie lezen over de score van uw tandvlees.

Wanneer de kosten van een vervolgbehandeling boven de €150 euro liggen ontvangt u altijd een begroting. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent

Om zo goed mogelijk te kunnen samenwerken met uw tandarts stuur ik regelmatig (maar in ieder geval na de intake) een rapportage. Zodat hij/zij weet dat u bij mij onder behandeling bent. Wanneer u dit niet op prijs stelt verzoek ik u dit door te geven.

* Het invullen van de gezondheidsvragenlijst

Het is van groot belang dat u deze vragenlijst zo volledig mogelijk invult. Dit is nodig omdat er bij sommige ziekten en/of gebruik van bepaalde medicijnen voorzorgsmaatregelen getroffen moeten worden voordat we kunnen starten met de behandeling. Deze gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Gezondheidsvragenlijst volwassenen

Gezondheidsvragenlijst kinderen