Even Voorstellen

Hoi! Ik ben Priscilla Bouman en ik ben in 2011 afgestudeerd als mondhygiënist op de Hogeschool van Utrecht. Moeder van een zoon en een dochter. In maart 2021 heb ik de opleiding Toezichthoudend medewerker stralingsbescherming tandheelkunde succesvol afgerond. Hierdoor kan ik zonder opdracht van een tandarts anesthesie uitvoeren.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in verschillende algemene tandartspraktijken, een kinderpraktijk en verschillende vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijken. Toen ik startte met de praktijk in oktober 2017 wist ik dus heel goed wat ik wel en niet wilde. Ik ben geboren en getogen in Nieuwegein en woon samen met mijn vriend, zoon, dochter en hond. De keuze om de praktijk in Nieuwegein te vestigen was dan ook snel gemaakt.

Het belangrijkste in mijn werk vind ik de tijd nemen voor iedereen, goed bespreken wat de wensen/verwachtingen zijn en vooral luisteren! Ik heb ervaring met angstpatiënten.

Ik zeg altijd wat ik doe en wil je tussendoor stoppen om wat voor reden dan ook? Steek gewoon de hand omhoog. Ik zet mij graag in om een mond (weer) gezond te krijgen en dat kan alleen samen met jou! Vaak komen mensen pas als ze zijn verwezen door de tandarts maar dit is niet nodig.

Tegenwoordig hebben veel tandartspraktijken een mondhygiënist in de praktijk. Vaak hoor ik dat het erg druk is en het moeilijk is om een afspraak te maken. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen klik hebt met de mondhygiënist bij de tandarts. Je bent vrij om te besluiten waar je de behandeld wilt worden. Dus je kan ook naar een vrijgevestigde mondhygiënist. 

BIG-geregistreerd mondhygiënist, BIG nummer: 99929029779

Ben je op zoek naar handgemaakte sieraden?

Naast de praktijk heb ik een klein sieradenbedrijfje met de naam; Beads by KeDy (een samenvoeging van de namen van mijn kinderen Kensi en Dyani). Ik verkoop deze sieraden bij Salon Pure Beauté (schoonheidssalon en tevens vriendin waarmee ik samen het pand deel). Sinds kort verkoop ik de sieraden ook via mijn webshop. Klik hier om de site te bezoeken.