Reviews

Op deze pagina kun je de reviews zien van Google en Zorgkaart Nederland. Je kunt ook direct zelf een review achterlaten, dit wordt erg op prijs gesteld.

Al jaren angst voor tandarts en mondhygi├źnist maar ik ga toch. Naar aanleiding van de goede ervaring van mijn man bij Priscilla ook overgestapt en ik kan alleen maar zeggen… spijt dat ik niet eerder naar Priscilla ben gegaan. Pijnloze behandeling en ze is geduldig en goede uitleg over alles. Echt top

Gerda / Google

Ik kom al enige jaren bij Pricilla, voor behoud van mijn gebit voor wat het is. Krijg eerlijke adviezen en ben altijd blij als de behandeling klaar is. Dank voor jarenlange tandzorg en hoop dit nog even door te zetten.

Ellen / Google

Voor de 1e keer geweest, op advies en was zeer tevreden. Vriendelijke ontvangst en ze neemt alle tijd voor je. Gaat zorgvuldig te werk en leg van te voren uit wat ze gaat doen. Gebit ziet er weer lekker schoon uit, voor herhaling vatbaar. Kan dit iedereen aanbevelen­čĹŹ­čĆ╝

Hermien / Google

Zeer lieve dame, Goede uitleg wat ze gaat doen. Heeft interesse in de pati├źnt. Priscilla is altijd vriendelijk. Zeer zeker aan een ieder aan te raden.

Riet / Google

Zeer vakkundige, zorgzame en vriendelijke mondhygi├źnist. De behandeling veroorzaakte minimaal ongemak en was voor mij de beste ooit!

Friso / Google

Nu ga ik niet meer met tegenzin naar de mondhygienist, voorheen elders wel. Via via bij Mondzorg Bouman terecht gekomen. Priscilla is erg vriendelijk en de behandeling doet zij erg voorzichtig met duidelijke uitleg wat ze gaat doen. Inmiddels mijn dochter en man ook bij Mondzorg Bouman.

Paul / Google